Stor ansiktspakke



I dag har eg laga ein ansiktspakke.  Her får du alt du treng til ansiktet, til litt redusert pris når du kjøper alt samla.

Pakken består av:

:: ansiktsrens/maske
:: renseskum
:: ansiktsolje (bruk i staden for dagkrem)
:: anti-rynke serum (bruk i staden for nattkrem)

ansiktspakke_edited-1

ANSIKSRENS/MASKE:
Ein fast ansiktsrensekrem basert på oljerensingsmetoden. Det vil seie at ein brukar olje til å løyse opp fett og smuss på huden, og ein etterlater huda reinsa, men ikkje uttørka. Eg har laga min eigen vri med sheasmør og kakaosmør blanda med mandelolje, ricinusolje, kvit og rosa leire. Fettstoffa er med på å løyse opp fett frå huda, mens leira reinser i djupna.

Del rensestykket opp i firkantar omlag som ein fingertupp. Om kvelden skyller du ansiktet i varmt vatn, ta ein bit av ansiktsrensen i handa og smelt det ved hjelp av varmen i handa og litt varmt vatn. Gni rensen godt inn i ansiktet med sirkelbevegelser. Lat virke ei lita stund og bruk ein vaskeklut med varmt vatn for å skylle av. Tørk forskitig og ta på olje/fuktigheitskrem dersom du har behov for meir fuktigheit.

Rensen kan godt sitje på i 10 min, då fungerer den som ein ansiktsmaske. Leira trekk ut smuss og skit frå huda, men oljene og smøret reingjer samtidig som det gjer fukt til huda. Niaouli verkar sårhelande og styrkande på huda, og er god for urein hud.

Inneheld: uraffinert sheasmør*,
kakaosmør*, kaolin (kvit leire), rosa leire, mandelolje*,ricinusolje*, e-vitaminolje*
og eterisk olje av niaouli
= frå økologisk landbruk Inneheld omlag 50 gram. NB:velg mellom den raude rensen til normal/sensitiv hud, eller den grøne til urein/kominasjonshud. Skriv i kommentarfeltet kva slags rens du vil ha.

RENSESKUM:
For skånsom reingjering av ansikt.
Inneheld sukkertensider (supersulfat)
som er eit mildt såpestoff, og glyserin
som er fuktgjevande. Havalgeekstrakt
er mjukgjerande, lindrande og
gjenoppbyggande. Eigner seg også som barberskum. Kjem i ei skumflaske som gjer renseskummet veldig drøyt.

Inneheld:
vatn, supersulfat, aloe vera*, glyserin (vegetabilsk), emulsterna, natriumbenzoat, havalgeelstrakt,
eterisk olje av lavendel*, bergamott*, niaouli*
og geranium* Inneheld 150 ml.*= frå økologisk landbruk

ANSIKTSOLJE:
Bruk ansiktsolje i staden for fuktigheitskrem etter ansiktsvask/rens. Olja trekker raskt inn i huda, og sørger for god fuktigheit. Avocadoolje er rik på vitamin, jojobaolje er svært lik vår eigen hud og vert svært for absorbert. Mandelolje er god til tørr, kløande og irritert hud hud, og hampfrøolje er lindrande og mjukgjerande. Ansiktsolja inneheld like mykje av kvar av desse oljene. I tillegg er det tilsatt nokre dråper etrisk olje av lavendel. Inneheld 30 ml, og haldbar i minst eitt år etter opning.

Olje trenger djupare inn i huda enn vanlig fuktighetskrem, og gir masse næring til dei inneste hudlaga i ansiktet. Veldig drøy i bruk. Olja kjem i ei blå glasflaske som beskytter mot lys, og har ein praktisk dråpeteljar i loket.

ANTI-RYNKE SERUM:
Bruk serumet i staden for fuktighetskrem om kvelden. Masser eit tynt lag på fuktig hud etter rensing. Oljene trekker raskt inn i huden, og gir mykje næring djupt inn i huda. Nyperoseolje er oppstrammande og reparer arr, den er også rik på vitamin A som stimulerer til cellefornying. Granatepleolje er full av vitamin og antioksidantar, desse nøytraliserer frie radikaler som fører til aldring av huda. Avocado, jojoba og mandelolje er alle næringsrike oljer som gir næring og fuktighet til huda.

Olja kjem i ei blå glasflaske med dråpeteljar. Det blå glaset beskytter mot lys, og gjer at serumet held seg lenger.

Innhald: jojobaolje*, mandelolje, avocadoolje*, granateplefrøolje*, nyperoseolje*, e-vitamin* og eterisk olje av geranium*, ylang-ylang* og bergamott*. *=frå økologisk landbruk